A/DMIQ Analog och Digital I/O-modul (Utgången modul, säljs inte längre)

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet, för er som behöver analoga och digitala in och utgångar hänvisar vi till Logger 3030 PRO Modbus (www.logger3030.se)

Expansionsmodulen A/DMIQ är en modul som har 4 analoga och 4 digitala ingångar, dessutom finns två reläutgångar som kan användas för att styra t.ex. solfångaranläggningar, pumpar, larm eller annat.
Inkopplingen av expansionsmodulen A/DMIQ sker som vanligt mot Logger 2020 eller SunLogger 2020 till plint 4,5 och 6.
På ingångarna ansluter man antingen analoga eller digitala signaler t.ex. enligt bilden nedan. Denna modul vänder sig främst till de som har något större kunskap vad gäller elektronik/ellära, samt till de som behöver en eller två extra reläutgångar, till exempel för att kunna styra sin solfångaranläggning med fler än den i Logger 2020 befintliga styrutgången.
Vi kommer successivt att utveckla och testa olika typer av givare som passar till A/DMIQ-modulen, och dessa kommer vi sedan att sälja i WebIQ:s Energibutiken, till er som är intresserade av info när det kommer nyheter i sortimentet, registrera ett konto i webbshoppen och markera att du vill ha nyhetsbrevet.

A/DMIQ Analog och Digital I/O-modul
A/DMIQ Analog och Digital I/O-modul